Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Transport& mutari sedii firme
2 lei
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societate de transport cu sediul in Bucuresti, cu experienta de 12 ani in domeniu, efectueaza mutari de sedii firme romanesti si straine, mutari de mobilier [montat demontat, impachetat ambalat, coborat, urcat] transporturi nationale si internationale de marfuri generale.

Dispune de personal calificat pentru; mutari mobilier, case de bani, piane, vitrine frigorifice, si a altor bunuri si obiecte greu de ridicat, coborat si urcat, transportat si realocat.

Asiguram la cerere cutii din carton si folie cu bule de aer pentru incarcat si ambalat bunurile dvs. Demontam si remontam atunci cand este nevoie, mobilierul indicat. Executam incarcari si descarcari autotrenuri si vagoane CFR, non stop.

La solicitarea dvs. telefonic sau online, in cel mai scurt timp, un reprezentant al firmei noastre se va prezenta la adresa indicata, si va stabili; cantitatea si volumul de mobilier marfa, distanta intre locatii, traseul ce va trebui parcurs, materialele necesare,[saci, cutii, folie] si in final pretul.

Toate serviciile vor fi asigurate, contractate si facturate. Incasarea sumelor se va face chas sau cu OP bancar. Contact TEL 0752256743
Din Gura in Gura